(Android/iOS) Goat Simulator nulaužta daug monetų
Feb 7, 2022 14:16:35 GMT 12
Post by meberryfinhind on Feb 7, 2022 14:16:35 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužta daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
žaidimas yra gražus, nors jis labai greitai nusibosta, kai baigi žaisti šį žemėlapį, norisi žaisti daugiau, nors už kitus lygius reikia mokėti.
Tai meh kategorija, nes jūs turite šlifuoti kelias dienas, taip pat jai reikia interneto, o kita versija yra be interneto, bet tai vienintelis trūkumas, tiesa? Ne, ne, tai ne tai, ką apie gerus dalykus, kuriuos gausime, kiekvieną versiją galite gauti nemokamai, bet mainais nerimsite kelias dienas, jei norite atlyginimo ar kosminių leidimų, taip pat ką reiškia retenybė? Net žetonų neduoda. Apibendrinant, kita versija galėtų būti geresnė, bet tai tik mano nuomonė
Žaidimas nuolat užšaldomas be jokios priežasties. Ištaisykite tai.
Gan geras žaidimas, nors manau, kad ožkų miesto įlanka ir bakas į mokyklą turėtų būti bent jau nemokami, nes Goatville yra vienintelis toks žaidimas, kurį galite padaryti nekainuojant
Įvertinčiau 5 statymas Užima NEŽMONIŠAI Daug Vietos 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😝😝😝😝😝😭😭😭😭😝😝😝😝😭😭 😭😭😝😭😭😝😭😝😭😝😭😭😭😭😭😭😝🐽🐽🐽🐽🐽
Ei, klausykite čia, aš mėgau šį žaidimą ir mėgau gauti visokias ožkų odas, bet kai jis buvo atnaujintas, labai nusiminiau, kad miestas ir mokykla, kuri anksčiau buvo nemokama, dabar turėtų būti nupirkti
Tau reike zaidimu kad žaistum
Patariu atsisiusti geras game juokingas ir idomus😂😂
Nepatinka, kad stručio greitis turi būti 34 km/h, o man patinka tikroviškas žaidimas
šis žaidimas neveikė ožkos simuliatorius
Goat Simulator 시뮬레이션 gxpy
Žaidimas puikus, nes ožka kaip išprotėjusi ožka vadinčiau man patinka žaidimas toks.Nuostabu, tiesiog nuostabus žaidimas!
Smagu, bet norint žaisti dlc reikia gauti monetų
Žaidimas yra geras, bet kodėl naujinimas padarė 2 nemokamus žemėlapius, bet tada atnaujinimas pašalino tą naujinimą ir liko tik vienas nemokamas žemėlapis
Man tai labai patinka, kad net negalite žaisti neprisijungę, bet viskas gerai atnaujinimas 😃 Neliūdėk sukūręs šį žaidimą, aš apgailestauju dėl žaidimo, kad daugelis žaidėjų netiki tuo, ką tu darai su šiuo žaidimu, bet aš jaučiuosi daug laimingesnis dėl šio žaidimo, sukurk ožkos simuliatorių 2 💖 💖💖
Aš, tėti, myliu šį žaidimą, man patinka ožkų simuliatoriaus pirkėjai ir atviras kelias, nemilės man žaidimas 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😭😭😭
Žaidimas yra geras, bet ši programa yra tokia didelė, o jos grafika bloga, todėl jūs turite nusipirkti, kad gautumėte kitus lygius, koks vietos švaistymas
🤔🤔🤔🤘🤘😎😎
Nužudyti žmogų yra juokinga ožkos kalba nėra ilga
Kodel neleidzia atsisiusti
blogiausias žaidimas everrrrrr tai nuolaida man kaskart blogiausias žaidimas pasaulyje 😡😡😡😡😡😡😡😡💀☠💀☠💀☠👿👿👿👿👿👿👿👿
Goat Simulator Simulácie jrq
NE TAIP GERAI, JAI LABAI erzina, KAI ATIDARIU ŽAIDIMĄ, EKRANAS NUSTATYJA RUDAS IR UŽŠALJA, AŠ LABAI LENGVAI PYKSTA, PRAŠOME, PAtaisykite 😡😡😡😡😡😡😡😡
žaidimas tikrai puikus, bet problema yra ta, kad aš neturiu dovanų ir iššūkių, o tai reiškia, kad man prireiks amžinų ožkų ir visų dlc
KODĖL JIS TOLIAU PATIŠALINA, TURIU TOLIAU ATSISIUNTI
Goat Simulator Simulaatio lns
Atnaujinkite žaidimą ir padidinkite miestą
Man tiesiog patinka šis žaidimas, ypač man patinka laižantis mechanikas ir galvos smūgiuojantis mechanikas
Nu labai patiko zaidimas truksata zodziu
Žaidimas mane tiesiog išmuša
Puikus žaidimas, bet aš išbandžiau banginio kailį ir jis visiškai nejudėjo, bet vis tiek jis puikus, vertinčiau jį 4 su puse
Juokingas žaidimas.😁😂😅bet niekada neatsirakini kitų žemėlapių.😭🐇୧(﹒︠ᴗ﹒︡)୨
Tai yra vienas geriausių modeliavimų, kuriuos iš tikrųjų žaidžiau, ir tai, kad yra daug ožkų, su kuriais galite žaisti, ir dlc paketų.
Real Gangster Crime Action srau
Šis labai epinis žaidimas bus įvertintas 100% 100
seniau aš galėjau išsirinkti mqpus nemokamai o dabar nesamone dėl mapu😡
Šis žaidimas buvo labai grakštus, bet prašome jį atnaujinti ir nemokamai žaisti Citybay, o aš įvertinsiu 5 žvaigždutėmis😊
Tai buvo juokinga, bet mane erzino papildymai
Žaidimas neprasideda, tik pataisykite
Žaidimas yra gražus ir mano tikslas yra gauti seną ožką, bet pasiliksiu jį MMO paketui, taigi, beje, turėsiu išsaugoti gerą žaidimą! (Mikrobangų krosnelė yra kaip tarp mūsų)
Jūs negalite pereiti prie kitų žemėlapių, nebent už jį mokėsite žaidimo valiuta, maniau, kad tai bus kaip originalus žaidimas
Goat Simulator Simulacije ywbc
Nuostabus žaidimas, pilnas naujų nuotykių, taip smagu, kad mano brolis žaidžia valandų valandas. Aš ir mano brolis žaidžiame tai ir manome, kad tai juokingas komedijos žaidimas apie ožkas, jame reikia atrasti daug velykinių kiaušinių, todėl mano brolis paprašė manęs parašyti tai
Labai smagus žaidimas, galiu pripažinti, bet labai sunku iš tikrųjų PRIEŠ užduotis. Mano mėgstamiausias dalykas yra tai, kad aš nuolat laižau viską! (ypač žmones.) Kartą vieną iš žmonių ištraukiau iš ribų! Tada pašokau ir skridau, bet vėlavo grįžti ant grindų. Neskaitant to labai gero žaidimo.
Puikus žaidimas, pridėkite daugiau sričių žemėlapyje.
Man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu tokio ožkų simuliatoriuje, kurį turime nusipirkti
Buvau nusipirkęs DLC ir priedus savo sūnui, bet atnaujinus v2 juos pašalinau. „Coffee Stain Studios“ nepaisė mano el. laiškų, kuriuose prašau padėti atkurti šiuos pirkinius. Nuviliantis jų elgesys.
Man patinka ožkų simuliatorius, bet kai kurie paslaptys ir Velykų kiaušiniai yra labai baisūs.
Pats geriausias žaidimas VISADA, todėl noriu, kad sukurtumėte nemokamas žaidimų versijas ŽAIDIMOJE ir pridėtumėte nemokamą naują skiną, vadinamą *LOJOJAMOJI OŽKIS*, kuris yra AIKIAI KIEKIS, ir kitą nemokamą skiną, kuris yra įvykis ir renginys nemokamas, bet užtrunka maždaug kelias minutes, kol bus užpildyta oda *CHOMPING OGAT*, o kita yra *SLITHERING OGAT* ir renginys gauti *SLITHERING OGAT* ir * *CHOMPING OGAT* yra naujųjų metų renginys, o ožkos yra gyvatės. *SLITHERING OGAT* ir krokodilas *CHOMPING OGAT* pls
Goat Simulator Simulazione upgy
PUIKUS ŽAIDIMAS MAN TIK TIKRAI MYLIU, MANO MĖGSTAMOSIAS ŽAIDIMAS TYSM, KAD GAUTI ŠĮ TIKRAI GERĄ ŽAIDIMĄ!!!!!!
geras bet reaikia kitur moket
Duodu šį 1, nes kai žaidžiau pirmą kartą, žaisti buvo daug smagiau, bet dabar aš negalėjau žaisti tų žaidimų, o ožkos dabar šaunios, tai ne tik aš galiu gauti žirafos persikų mašiną piktą ožką karalienė ožka ir antigravitacinė ožka, štai aš nekenčiu šio žaidimo, aš myliu tik pirmą kartą dabar jo nekenčiu
Gražus žaidimas I lake No fake
Goat Simulator Simulación ehd
Šis žaidimas yra labai didelis MB, bet man patinka jį žaisti, bet MB yra didelis🤧🤧
Man patinka šis žaidimas. Tai kūrybinga, linksma ir labai juokinga. Man labai patiko, kai man nereikėjo pirkti ožkų miesto įlankos ir „Buck 2“ mokyklos, bet dabar tai šiek tiek čiulpia tą naują atnaujinimą. Sakau, pakeisk atgal. Dėl atnaujinimo žaidimui duosiu 3 balą