(Android) Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles вара генератор кристала
Feb 7, 2022 14:22:38 GMT 12
Post by meberryfinhind on Feb 7, 2022 14:22:38 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор кристала ▞▞▞
▞▞▞ Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles 2022 version ▞▞▞
То је добра игра, али има спору мрежу
Ово је заиста лепа игра❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
Ова игра је веома узбуђена 😊😊😊😊😊 и али ова игра је веома лака
Најбољи избор игре икада!
Превише огласа, сваки избор води до огласа! 3 секунде игре до 30 секунди рекламе. Морали бисте да ми платите да гледам оволико реклама. Игра је срање, најлогичнији одговор је погрешан. Под кишом не користите кишобран, користите пластичну кесу да останете суви. Отворите врата, користите кухињски нож, а не кључеве. Тотал БС!
بازی سگ پلی کوبا علم کلمه کله دار ترسناک اداره پ دزدی از طروبا علم کلمه کله دار ترسناک اداره پ دزدی از طرف از طرف از طرف از طرف خٯـ طرف خٯـ
Лооп Лол
মথদভদরমরল
Леп
Лепо је и не заостаје
Тако је 👍 лепа игра..........Свиђа ми се ова игра
Киав
Лоше
Г55
Свиђа ми се само што рекламе не раде
Веома досадно и рекламе су ту сваке секунде.. Тешко можете да играте.. Превише је лако..
Винеет Тивари
То је прилично невероватна игра
Господе...морао сам да избришем након што сам први пут играо...требало ми је 10 минута стварног времена да одведем рибу низ тротоар до њеног хотела да у основи почне...бц. СВАКУ изабрану радњу прати оглас.. Онда када урадите последњи задатак нивоа, оглас од 10 секунди. Затим се екран враћа и каже ниво завршен=30 секунди огласа...кликните на захтев да прикупите 200 новчића да бисте победили ниво=30сец оглас ПОНОВО...само превише
После стрипове Боб игре, ово је још једна најлакша игра.😮😮😮
Веома веома... Забавно и уживам у томе
ভার হযার বনধদের ডাউনে করে বলবোি গেমটি ভালো হযহয তবেতবেি আমার বনধদের ডাউনে করতে বলবো
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Réflexion wxx
Да, ово је за мене смешна игра
Најбоља апликација за децу
Какву си лепу игру добио
Волим игру
Фантастична игра Волим ову игру јер када сам преузео другу игру, преузимам и бришем, али не радим у овој апликацији, играо сам и играо и играо
Сртукопдг
Превише волим ову игру.....
Ово је веома занимљива игра 👍
Превише огласа, али ипак дајем 3 звездице
Здраво пени срећан брачни живот
子彈先生—間諜解謎 解謎 tgp
Ова игра је тако невероватна и смешна, посебно када падне. Стварно ми се свиђа. Али где су онда остали нивои??
Молимо смањите додавање. Превише 😡
Баби бус
2и и добро сам да ти будеш најбољи од .
Заиста волим ову игру коју никад нисам играо пре 5/5!
Иу кј соулс взу. Ау к М. И430243/44 0(2/0%=(95 вк ве.о им анд о болло МЦЦ ФЦ кк и ои веи лоокселаик и ЦЦ л кк кк гоодпхбер ин , т ен Департмент анд мм биндинг цонтрацт он тхе у и Кск мм мм , 😄😁😛🥰