(Android/iOS) Harvest.io – 3D Farming Arcade cheat code daugiau primogemų
Feb 7, 2022 14:25:37 GMT 12
Post by meberryfinhind on Feb 7, 2022 14:25:37 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Harvest.io – 3D Farming Arcade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Harvest.io – 3D Farming Arcade 2022 version ▞▞▞
Mėgavausi žaidimu, kol dingo įvarčiai ir nebegaliu atidaryti naujų laukų.
DAUG SKELBIMŲ! Nusipirkau ne skelbimą... ne! Vis tiek DAUG SKELBIMŲ! Susisiekta su kūrėjais, jie yra pokštas! Praėjo savaitė ir jokio atsakymo! Taupykite savo pinigus ir laiką! NEATSISIŲSTI! Jei tai būtų įmanoma, būtų 0 žvaigždučių! Atnaujinimas: 12/4/21 – vis dar nieko iš palaikymo!
Harvest.io - La tua fattoria Simulazione unrf
Nėra jokių statymų, todėl nėra tikro žaidimo – jei sudužsi, nieko neprarandi, tereikia pradėti vėl iš naujo – galėtum lėtai laimėti, tik mušdamas pradžią vėl ir vėl nežaisdamas. Tai būtų labiau žaidimas, jei būtumėte iš naujo nustatyti taip pat, kaip ir centrinis procesorius, ir turėtumėte kovoti, kad susigrąžintumėte prarastus vagonus. Kitaip graži koncepcija.
Žaidimas yra įdomus, bet dažnai neseka žaidimo eigos, kad būtų galima pereiti į kitą lygį.
Kai pasieksite tokį aukštą lygį, jums net nebelieka pasirinkimo, kaip tapti didesniu. Tai nebeparodo jums, ko jums reikia.
Puiku, kol pasieksite 49 lygį, tada nustos kelti jums tikslus, kuriuos norite pasiekti. Aš tiek kartų iš naujo įdiegiau šį žaidimą, kad praradau pėdsaką. Pakartokite tai iškart po šios apžvalgos įrašų. Prašome ištaisyti klaidas!!!
Patinka šis žaidimas, turintis daug priedų?
Meh toks
Linksmas, paprastas ir malonus.
Menuai.io - Pertanian Arked Penyelakuan myx
Ji turi potencialo, bet po dviejų paleidimų džiaugsmo lazdelė sugenda ir užstringa, kad ištaisytumėte, turite uždaryti programą ir vėl atidaryti kas porą paleidimų, o skelbimai yra OTT.
galima galima
smagu, bet tiek daug reklamų. Skelbimai prieš rungtynes ir po jų. Kas porą žaidimų skelbimas iš tikrųjų pertraukia žaidimą ir sustabdo žaidimą. Paverčia jį beveik nežaidžiamu
Puikus žaidimas man patiko žaisti šį žaidimą, bet lygių yra labai mažiau.....suteikčiau 5 žvaigždutes 🌟 jei lygių būtų daug
Šis žaidimas yra puikus, norisi jam skirti 5 žvaigždutes 🌟 Puikiai tinka mintims atnaujinti! Harvest.io – ūkininkavimo kortelė 3D formatu. Nuostabu, 🆒️
Negaliu nustoti žaisti šio žaidimo! Man taip pat patinka, kad mano 3 ir 6 metų vaikai taip pat gali tai žaisti! Sėdime kartu ir perduodame planšetę pirmyn ir atgal. Tai taip tenkina.
Na, visų pirma, šis žaidimas yra labai įdomus, nors reklamos mane nuolat trikdo, bet apskritai jis yra gana smagus.
Labai patiko, bet tada pasiekė tam tikrą lygį, o dabar nerodo pasėlių skaičiaus, kurio reikia norint pereiti į kitą lygį.. todėl jis įstrigo šiame lygyje, kuris darosi nuobodus, nes nėra jokio būdo judėti į priekį
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulator uxj
Tai gali turėti didelių pataisymų, bet tai nėra blogai
Anksčiau veikė gerai. Esu įstrigęs tame lygyje, kuriame esu. Buvau ten maždaug savaitę, atrodo, kad jis ten būtų sušalęs, tai man neleidžia tiesiogine prasme nieko daryti. Ir tai neleis man sučiupti tų, kurių norėčiau, kad tai būtų pataisyta
Labai fainas zaidimas si zaidima zaidzia net mono dvieju metuku broliukas;)
Harvest.io – 3D Farming Arcade Simulator uqj
Geriausias žaidimas kada nors
šis žaidimas yra labai geras Ir man taip smagu, jūs visi įdiegėte ir žaidžiate ir matėte, kaip gerai, kad aš žaidžiu vėl ir vėl, todėl šis žaidimas yra geras ir jei noriu apie jį papasakoti Šiame žaidime nėra nuobodulio, todėl ir daviau jam 5 įvertinimą, jis toks geras.
Puiki koncepcija, net nesirūpinkite skelbimais, tik problema ta, kad ji nuolat stringa ir blokuoja mano one plus 6T. Gaukite juodą ekraną, tada telefonas bus nustatytas iš naujo.
Man patinka žaidimas, bet jį reikia patobulinti, ką jie nori atnaujinti į 1 V 1, jei tai
Šis žaidimas yra labai gražus, tačiau jame yra daug skelbimų ir labai lėtas žaidimas
Norite matyti skelbimus, nei galite juos atsisiųsti
Žaidimas sugenda kiekvieną kartą, kai paleidžiama „Cube Chain“ ir dviračio žaidimo reklama. Labai vargina, jei ką tik gavote aukštą balą
Daug reklamų
Tai labai priklausomybę sukeliantis žaidimas. Tai mano mėgstamiausias žaidimas pasaulyje. Manau, kad turėtumėte įdiegti šį žaidimą ir smagiai praleisti laiką. Ačiū už tokį nuostabų žaidimą. Šis žaidimas yra įdomesnis nei kiti žaidimai. Taigi, jūs turite išbandyti šį žaidimą vieną kartą.
Šiam žaidimui reikia daugiau darbo, jis nėra sklandus
Turinio įvertinimas iš Harvest.io – 3D Farming Arcade App - PEGI 3, turėtumėte žinoti, kad, jei Android taikymas yra gonna vartoti vaikams. Įspėjimas, kad
Laiko uzmusimui kaip tik
Kvailabkai kas nors pamato tave, jie tuoj pat eina pas tave
Puikus žaidimas, bet jis jus labai nulaužia, todėl nerekomenduoju
Flying Limo Robot Car Transform: Police Robot Game சாகசம் zdrz
Reikia daugiau lygių. Norėtųsi, kad kai kurie turėtų daugiau nei keturis derliaus daiktus, didesnę areną ar skirtingus žaidimo režimus. Žaidžiau tol, kol nebeliko lygių. (Peržiūros atnaujinimas: žaidžiau ir įveikiau visus lygius, pašalinau žaidimą ir įveikiau dar kartą septynis kartus. Tikrai reikia daugiau! Prašau!)
Linksma, paprasta ir atpalaiduojanti
Harvest.io - Arcade Pertanian Simulasi gkus
Patiko, kol neseniai buvo atnaujintas, dabar jis nerodo, kiek jums reikia, palyginti su kiek turite įvairioms kultūroms. Taip pat norėtųsi, kad papildomi pasėliai būtų perkelti į kitą lygį.