(iOS) Mr Meat: Horror Escape Room petukoodi generaatori ressurss
Feb 7, 2022 14:34:48 GMT 12
Post by meberryfinhind on Feb 7, 2022 14:34:48 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi generaatori ressurss ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Seda on tore mäng mängida, kuid teie arendajad on reklaamidega hävitatud! Desinstallis selle.
midagi on mängus valesti. Kui avate selle, siis öeldakse, et kasutage ukse avamiseks tulirelva, kuid nuppu pole, millega tulistada. Palun parandage mäng
See mäng on väga jama🤬.Ma mängisin seda mängu neli korda järjest, kolm korda oli mäng külmunud enne kui mäng lõppes 🤬 ja üks kord ei saanud ma kogu asjast aru🤨. Tähendab, et mängus polnud kõike. terve maja🥴.Ma ei hindaks seda mängu ühegi tärniga 👎ja ma vihkan seda inetut siga😤. Peate selle mängu vea parandama😠.
See on hea mäng, kuid see peatub alati ja ei tööta keset mängu, nõid on valmis tüütuks, kuid peale selle on see toidumäng
Pole palju õudust Väga naljakas mäng ilma õudusteta
Väga väga halb mäng, ma ei mängi seda enam. Üks kord mängisin ja ma peaaegu säästsin reccbat, kuid ma ei tea, kuidas ämbrit parandada, nii et otsin youtubest ja näen videot, kuid ainult 23 sekundit ja siis kui mängu uuesti alustasin, algab mäng kerjamisest ja see on pole hea, nii et hindasin ühe tärniga ainult hüvasti😡.
See mäng on valgustatud nagu vend, mul on sõrmed ja pöial on sinu jaoks hea töö, ma tõesti soovitan seda mängu, kui teil on aega, sest on aeg tappa 1 tund täidab kümme sekundit, kui ma pole mängu lõpetanud, kuid lihtsalt tean, millal ma selle kommentaari teen, on see erinev, kuid see on kõik, mis mul seni öelda on
Alguses oli hea, aga siis otsisin igalt poolt, aga mõnda üksust polnud, palun parandage see ja kui te üldse reklaame ei soovi, lülitage lihtsalt wifi välja
Mulle meeldib see suurepärane mäng. Mängige siis, kui teil on igav alla laadida, te ei kahetse seda, ainus probleem, mis mul mänguga on, olid reklaamid, kuid peale selle, et reklaamid ilmuvad, külmub see mu telefon, ei soovitata pärast head aega tundide kaupa mängida, see annab mulle tegelikult kaasa peaga, kuid see on suurepärane mäng üldse!! See ei tekita pettumust, kui usaldate mind, kui ma selle esimest korda alla laadisin, ma arvasin, et see ei hakka mulle meeldima, aga ma tegin seda, see oli parim idee üldse, nautige <33.
jookseb alati kokku ja viib mind avaekraanile. Pole mänguga rahul.
Hindan seda mängu kahe tärniga, kuna see jookseb alustades kokku, palun tehke seda
Ahh! See on parim mäng, millest ma kunagi kuulnud olen, ma tõesti tõesti! Mäng meeldib, välja arvatud juhul, kui...Ah..Sellel on tõrkeid 1-Härra liha jääb mõnikord garaažiukse kõrvale kinni 2-siga lendab taevsuck urselfe, kui me peidame ja tema jookseb meie ette,Kui me välja tuleme, siis ta lendab taevas 3-Welp,saame sea otsa ronida,mis on ilmselgelt tõrge Kõik need tõrked on mängijale head,aga see on ikkagi tõrge.Muidugi, seda on niiiii lõbus mängida! Hinda oma tööd!
Kuidas avada uks esimesel tasandil. Ma tean, et pean uksepiita maha laskma, kuid seda pole võimalik tulistada. Olin mängust väga põnevil, aga see rikkus mu põnevuse 😒. Palun andke vastus.
Mr Meat: Horror Escape Room Zręcznościowe qkmf
Mulle meeldib mäng väga väga väga väga väga väga super palju palju rohkem väga hea mäng.Aitäh produtsendile.Suur tänu.
Mr Meat: Horror Escape Room Zręcznościowe qkmf
See mäng on väga lihtne ja huvitav nagu ic scream, mulle meeldib see mäng 🤗🤗
Mr. Meat: Horror Escape Room Arcade dan
Liiga palju reklaame.
See on minu lemmik (väljaannetest Mr. Meat, Nunn ja Ice Scream). Mulle meeldib maja planeering ja erinevad lõpud ja peidetud õnnelik lõpp ja mulle väga meeldib, et siga võib ka sind tappa. Mulle meeldis see nii väga, et ostsin reklaamivaba versiooni. Ma tõesti loodan, et nad teevad järge
Anger Of Stick 5 : zombie 動作 vlo
Mängu alustades saame lisasid nagu praegu, nagu see on väga tüütu, nagu ma loodan, et lähen põrgusse, kui sa sured niimoodi, saad praegu bussi alla või oled lihtsalt nagu surnud, sest kõik vihkavad lisamist ja sa ei meeldi kellelegi, aitäh nii et ma võin sulle öelda, et sa pead surema, sest see on see, mida sa väärid, on surra nagu lisa, kui mängu alustad lisa, kui selle uuesti laadid lisa, kui sured ja nagu jah nagu ma ei taha 50 000 reklaami vaadata nagu lõpeta nüüd, ma hakkan vihaseks saama, nii et nüüd ma vihkan sind ja sind
See mäng on täis tõrkeid ja selle mängu juhtimine on väga raske, kuid see on tore mäng
Halb mäng selle graafika on väga halb Ma arvan, et peaksite rohkem kätega tegelema, kui hoiame objekti, mida käsi hoiab nagu kuju, nii et seda tüüpi tavalised asjad on vead, kuid ma andsin sellele mängule 1 tärni, hea mäng, kuid vajaks paremat täiustamist
Oh selle võtte ime, lihtsalt armas PLZ vabanege kummitusrežiimis videoreklaamidest, see ajab mind tõsiselt marru
Mulle meeldib see mäng. Lõpetan mängu kummitus- ja lihtsas režiimis. see on väga huvitav. Ma leian kõik asjad väga lihtsalt.
Kõik lapsed, kes seda mängu näevad, ÄRGE Laadige alla. MA PANNASIN SELLE JA OLI PEAEGA SÜDAMERANKTI LAPSED PALUN ÄRGE LAADIGE ALLA, PALUN VÕITE SAADA SÜDAMERANKTI. JA KES SELLE MÄNGU TEGIS, ON SEE ÕUDLUS JA NATUKE LÕBUS, AGA MA EI LASKE INIMESTEL SEDA RAKENDUST ALLALAADIDA, MA EI LASKE LASTEL EI OLLA SÜDAMERANKETE, NAGU MA PEA TEGI NENDE HEA PLEAS'I pärast.
Alguses arvasin, et see on hea, kuid minu telefonis on toad erinevad, võrreldes mu sõbra telefoniga, selles ei olnud ohvri jaoks ruumi, nii et ma ei saa kasutada ümmargust ja punast klahvi, palun parandage see, ma tõesti tahan mängida nii et parandage see esimesel võimalusel
MA VIHKAN seda mängu! Kui ma proovin mängida, siis see hangub ja kui ma uuesti sisse login, lähtestab see kogu minu edu, olin VÄGA FUSTRATSIOON! ÄRGE Laadige seda mängu alla, kui olete väga kannatamatu.
Umm, ma ei hooli sellest rakendusest iga kord, kui proovin mängu siseneda, see laseb mul mängida ainult 5 minutit, siis lööb see mu ilma põhjuseta välja, see on minu jaoks nõme!!!!
See mäng peaks väärima ühte tähte, sest läbisin esimese taseme, kuid siis jäi see maha ja siga tapaks mu lihtsalt ära, nii et ma ei pääsenud sellelt tasemelt. Ainult üks täht. 🤬🤬😡😡
Ostsin reklaamivaba versiooni, kuid reklaame kuvatakse endiselt. Seega lahkun sellest mängust ja soovin raha tagasi.
See on hea, aga palun tehke seaga midagi, see on väga kiire ja me ei saa põgeneda härra liha eest on lihtne aga siga on väga kiire, nii et tehke midagi ja mulle meeldib uus põgenemine, kuid üks probleem, kui ma lähen rebeccaga teadlane härra liha ärkab Ma annan talle annuse, kuid ta ärkab kiiresti ja jookseb teadlase taha, tehke midagi.
Ma laadisin selle mängu alla ... ja ma nautisin palju parimaid kogemusi ja graafika on parim, kuid kui ma selle mängu kustutasin ja kui proovisin seda alla laadida, oli seda väga raske alla laadida 🙄
mida kuradit lööge ennast 10 korda enne allalaadimist (nii palju lisandeid kummitusrežiimis, ma mängisin seda 30 sekundit, siis tuleb reklaam väga halb)