(iOS) Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano cheaty generátor bodů
Feb 21, 2022 4:32:31 GMT 12
Post by terculusxaira on Feb 21, 2022 4:32:31 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor bodů ▞▞▞
▞▞▞ Piano Fire: Edm Music \u0026 Piano 2022 version ▞▞▞
Piano Fire: Edm Music & Piano موسیقی nzj
Tato hra je moc dobrá.bavi mě
Stará verze se mi líbila mnohem lépe, nejnovější verze se zbavila některých z nejlepších písní, kvůli přeprodukovanému, špatně zakrytému popovému odpadu!
Pokud netrefíte žádný žeton, hra to přijme. Kliknutím na tuto hru můžete plně spamovat.
Není to špatné, ale u některých skladeb, když klepnu, to nefunguje Idk, jestli je to můj telefon nebo hra, ale prosím opravte to♥️♥️♥️
Skvělá hra, spousta zábavné hudby, kterou lze snadno vibrovat, a hra by byla dokonalá, kdybych neměl tuhle otravnou chybu, která občas nevymaže pokladnu nebo ukáže, že jste udělali chybu, i když jste to neudělali, pak musíte restartujte a narazím na toto mnohonásobné hraní - smysl života
Tato hra je dobrá ........ale nelíbí se mi písničky tyto písničky jsou tak nudné ......a staré písničky jinak .... hra se mi líbí.......
Tato hra se mi opravdu líbí, ale myslím si, že je příliš snadná a také se mi líbí, že když vám chybí dlaždice, máte jiný život. Tato hra je skvělá, ale příliš snadná.
Miluju hru, ale není to píseň Manu a Foley Bete's
Miluji tuto hru, je jako většinou bez reklam
Je to skvělá hra miluji ji
Dlaždice nevydávají zvuk. Stlačíme dlaždice, aniž by to bylo založeno na hudbě
Úžasná aplikace! Ale vykopává mě to zpět z mé domovské obrazovky, prosím opravte to a také kvalitu zvuku hudby prosím opravte.卍•Doufám, že budete•卍ツ
miluji tuto aplikaci, grafika je úžasná, pokud přemýšlíte dvakrát, pak ode mě udělejte rozhodující kliknutí a nainstalujte si ji hned, protože neexistuje žádné srovnání
Piano Fire: Edm Music & Piano Muusika zhka
Tato ga!e byla úžasná dříve, ale teď proč jste v nové aktualizaci odstranili coffin dance, naveda a alone. to byly moje oblíbené písničky, řekni mi prosím proč
Moc hezká grafika. 🎶🎵🎼
Příliš to zaostává
Tak pěkně hrát
Jen instalace trvá příliš dlouho
Tato hra je velmi, ale musím použít data k nákupu nových skladeb, což je nudná část. Ale moc jsem si to užila 😊
Trochu příliš snadné a obaly písní nejsou vůbec dobré.
Líbí se mi to, ale odemknutí některých úrovní trvá dlouho, takže to bylo frustrující a trochu suché
Při každém pokusu hru nemohu stáhnout, řeknou, že nelze stáhnout, zkuste to znovu, prosím, opravte to, díky
Tato hra je skvělá, inspirovala mě
Upřímně miluji piano fire, ale od té doby, co jsem to přeinstaloval, to nebyla vůbec zábava, moje oblíbená videa už nejsou k dispozici...když se hudba opakuje, je to samo....skutečně si přeji, aby se na tom dalo pracovat, protože opravdu miluji klavírní oheň
MILUJU TUTO HRU MOOOOOOOOOOOO FRIKEN MOC ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ VOLBY PÍSNIČEK JSOU TAK DOBRÉ A HLASY JSOU PRO MĚ NEJDÁ, PROČ ALE LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁLNÍ HLASY ZPĚVAČŮ A SPECIÁLNĚ SLADKÁ LÁSKA, ALE PHSICOICE MOC, ŽE NEMŮŽU PŘESTAT HRÁT JEN S TU PÍSNIČKOU..... POSLEDNÍ HODINU HRAJI S PÍSNIČKOU SLADKÉ, ALE PHSICO MILUJU ❤❤
Zatím je v pořádku, že byla nahrána nová píseň, ale! Všechny moje oblíbené písničky z poslední aktualizace byly pryč! jako jasmín, senbonzakura, megalonia, přechod pole atd
Tato aplikace je pěkná, líbí se mi tato aplikace, protože tolik písní chcete zpívat a velmi si je užít
Návrhy vytvářejí nekonečné mpde
Opravdu miluji tuto klavírní 🎹 hru oproti jiným, ale reklam je příliš mnoho. A má také limit.
Dobrá hra ale po čase tě přestane bavit
Piano Fire: Edm Music & Piano Muzyka fxx
NEMŮŽU SLEDOVAT ŽÁDNÉ REKLAMY!
Nemůžu to hrát zadarmo. Říká, že žádné reklamy, i když mám stabilní připojení k internetu. Hra mě baví, ale nechci utrácet peníze. Díky za hru
Tato aplikace je tak úžasná a hudba se vám líbí na párty. Je to velmi dobré, stáhněte si ji hned teď!😊😊😁
Blackmoor 2: Platformer Aksi Aksi vvci
Aswomer, jen bych si přál, aby dlaždice byly přesnější v rytmu, když do toho dáte svou vlastní hudbu, ale jinak je to perfektní