(Android/iOS) Cooking Sizzle: Master Chef cheat code daugiau primogemų
Feb 21, 2022 4:41:49 GMT 12
Post by terculusxaira on Feb 21, 2022 4:41:49 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code daugiau primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
Glow Block Puzzle معمایی ihz
Sveiki, tai nebeveikia, pls, man reikia pagalbos. Ačiū.
Cooking Sizzle: Master Chef સિમ્યુલેશન ycrt
Geriausias visų laikų maisto gaminimo žaidimas! Aš jį žaidžiau prieš 3 metus, o dabar vėl įdiegiu, nes jis tiesiog toks geras!! Labai rekomenduojama
Trò chơi nấu ăn: Nhà hàng siêu đầu bếp Mô phỏng iax
Pereikite į lėtai
Žaidimas užsidaro daug kartų tarp jų
per daug lygių nėra geri, aš visus lygius baigiu tinkamai, bet jie nėra pasirodymai... pvz., 1. 9 ir 11 lygis pusryčių kavinėje 2. 6,8,10,11,13,14 meillures etoiles
Iš tikrųjų man patinka žaidimas. Tačiau mane erzina tai, kad po pergalės negalite tęsti žaidimo.
Man tikrai labai smagu žaisti šį žaidimą. Lygiai yra puikūs, o grafika - puiki. Aš rekomenduosiu šį žaidimą savo draugams, nes jie taip pat mėgsta žaisti maisto gaminimo žaidimus. Galite turėti kavinės lygį, kur gaminate įvairių rūšių kavą ir valgote skrudintą pyragą bei pusryčius, kad aptarnautumėte savo klientus
Geriau yra ne per smagi maisto gaminimo karštligė
Kupinas linksmybių
Man tai šiek tiek patinka, nes žmonės nori greitai pavalgyti, tai šiek tiek greito
Puikus žaidimas tikrai toks
Tai mano antroji apžvalga. Paskutinė mano apžvalga buvo prieš 8 mėnesius. Maniau, kad šis žaidimas yra puikus ir skiriasi nuo tų pačių senų mėsainių / dešrainių dalykų. Pašalinau šį žaidimą dėl nesklandumų. Nėra lengvo srauto atleidimo ir jis prilimpa bandant patiekti. Jei bakstelėsite antrą kartą, maistas išmes. Nusprendžiau antrą kartą pabandyti žaidimą po 8 mėnesių ir su visiškai nauju telefonu. Matau, kad tos pačios problemos nebuvo išspręstos. Pašalinkite dar kartą. Negaiškite savo laiko.
Man patinka grafika. Nekenčiu žaidimo. Negaunu pakankamai monetų, kad galėčiau atnaujinti maistą ar virtuvės reikmenis. Taigi paaiškinkite man, kodėl maistas ir virtuvės reikmenys brangūs?
Šis žaidimas yra labai gražus. Labai patinka, todėl už šį žaidimą skiriu 4 žvaigždutes.
Mylėk. Vienas geriausių iki šiol matytų maisto gaminimo žaidimų. Vis dėlto ne per toli.
Kodėl negaliu žaisti restorane OISHI O BENTO Japonijoje? Turiu 395/395 klavišus, bet negaliu žaisti toje vietoje. Prašome pataisyti.
Na... Buvo smagu, kol truko. Aš tiesiog žaidžiau lygiu tada BOOM!!! Žaidimas tiesiog nutrūko. Visas ekranas pasidaro juodas, tada kitas dalykas, kurį pamačiau, buvo mano pagrindinis ekranas. Iš pradžių maniau, kad problema buvo mano programėlėje, todėl ištryniau kai kuriuos žaidimus, kurių nebežaidžiu, kad galėčiau žaisti šį ir, mano nusivylimui, jis vis dar toks pat.
Lėta pažanga
Tai puikus žaidimas, bet kiekvieną kartą spustelėjus reikia žiūrėti skelbimus... Negaliu to rekomenduoti
Nuostabu
Šiek tiek pasninkauti
Veikia gr8 4 me. Kartais nematau reklamos
Žaidimo pašalinimas. Žaidžiau tą patį lygį 3 kartus ir kiekvieną kartą žaidimas prasidėdavo iš naujo, nors laimėčiau lygį, dėl kurio pralaimėdavau. Neverta vargti...
Šis žaidimas yra labai įdomus ir lengvai manevruojamas, nes man labai patinka šis žaidimas!
Baisu, kad jis visada sustingęs ir atrodo tikrai gražus žaidimas, BET TAI VISAI NE 😤
Puikus žaidimas, ačiū, kad tęsite puikų darbą kovodami su COVID-19, jūs, vaikinai, esate labai reikalingi, ačiū dar kartą, tęskite puikų darbą
Man patinka žaidimas, bet su minkštu drabužiu reikia padirbėti.
Kartais būna sunku, bet man tai patinka
Neveikia aukščiau 1 lygio.
Mano priežastis – domėtis žaidimais, kuriuos žmonės visada nori valgyti
Cooking Sizzle: Master Chef سیمولیشن czju
Daugeliui nesklandumų jie apgaudinėja jus iš brangakmenių, o kai žaidžiate žaidime, kuriame renkate širdeles, jie jus apgauna dėl to. Aš trenkiau visiems, kol širdis nedingo ir pasakiau, kad padariau tik dalį jų, o kitame posūkyje turėjau 140 širdelių. pakilo iki 40, pradėjo sektis gerai, tada nuėjo nuo kalno
Labai lengva žaisti geriausią jos dalį, kurią galite žaisti neprisijungę, kaip šaunu #Supercool
Puikus žaidimas, aš jį myliu. Geriausias dalykas šiame žaidime yra tai, kad jis turi daug lygių ir yra labai įdomus. Abit sunku gauti daug deimantų arba pereiti lygius, nebent moki pinigus. nors jis vis tiek nusipelno penkių žvaigždučių. Tai geriausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, ir aš rekomenduoju jums visiems jį atsisiųsti.
Gaminti pagal laikmatį yra labai smagu.
Tai geras žaidimas, bet patekti į kitus lygius man buvo sunku. Žaidime sunku gauti deimantų ir daugiau monetų. Stiprintuvai yra brangūs, taip pat atnaujinimai.
Cooking Sizzle: Master Chef Simülasyon zej
Tai nėra gerai, kad kiekvieną kartą ką nors atnaujinant ir jo laikas buvo greitas
Žaidimas buvo gražus pradžioje, po 7 žaidimo yra skelbimų po kiekvieno žaidimo