(Android) Мермер Мисија искуство
Feb 21, 2022 4:44:51 GMT 12
Post by terculusxaira on Feb 21, 2022 4:44:51 GMT 12
------------------------------------------
▶▶▶▶ Мермер Мисија ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Мермер Мисија IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ искуство ▞▞▞
▞▞▞ Мермер Мисија 2022 version ▞▞▞
Лепа, добра графика и згодна за играње
Тек сам почео да играм, за сада уживам, иако то заиста схватам.
Уживао сам у овој игри све док није почела насумично да се лепи у средини и да шаље лопте у погрешном смеру. Ова игра би била тако лепа да није толико варања. Ако се ово може поправити, бићу веома захвалан. Много вам хвала.
Ова игра ме подсећа када сам био млађи и видео сам своју мајку како игра игрице попут ове.
Волим да играм ову утакмицу, али на нивоима 200 оклевам да пуцам у кликере у правцу где би требало да иду. Исправите одложени одговор у овој апликацији. Као што је већ речено, волим игру, али када се чини да побеђујем, одговор је одложен.
Свиђа вам се игра, али ПРЕВИШЕ огласа. Разумем да су огласи неопходни, али ово је превише. Чини се да проводите више времена гледајући рекламе него играјући игру. Деинсталирам.
ааааа
Једна звезда јер си прекинуо музику коју чујем током свирања. Када свирам, желим да слушам музику са интернет радија.
Била би одлична мала игра да ниво 332 није подешен да буде немогућ. Толико сам био фрустриран да сам га деинсталирао. Нисам сигуран да ли ће ваши оглашивачи бити задовољни лошим рецензијама.
Marble Mission Puzzle lggu
Није тако глатко
Одлично за све који имају проблема са очима и рукама. Само права брзина
Још увек покушавам да га покренем,
Marmeren Missie Puzzel ikjb
😍
Забавна игра за уживање и изазивање брзине у снимању правих боја. Свиђа ми се!
Игра је добра, али рекламе су смешне
ако одлучим да оставим рецензију о апликацији/игри, урадићу то сам. Приморан сам да напишем рецензију након само неколико минута играња игре.
У реду је.. Помаже када сте под стресом.. Цоол игра заправо
Marmar misi Teka-teki awvy
Образовно и занимљиво.
То, бре. Забавно једноставан за коришћење чекајући различите састанке
Msuck urselfive Warfare: War of Tanks Märulimängud wadt
Веома изазовно. Није могуће завршити неке нивое. Тако да је узбудљиво. Уживао сам
Волим ову игру, али с времена на време морам да видим рекламе да бих играо игру, тако да је ово оцена коју желим да дам. Због реклама сам деинсталирао игру.
Веома невероватна игра, али не и графика
донекле занимљив римејк Зуме. Међутим, ниво идиотских туторијала је досадан. ДА МОГУ ДА САМ ДА ОДГОВАРАМ ДА ЋЕ ДА ГАДЈУ ИСТЕ БОЈЕ ЛОПТЕ ЋЕ ДА БУДУ ФФС
У реду, али незграпно када су огласи укључени
не могу прећи 51. ниво
Волим игру, и не волим лаке нивое. Волим тешке нивое НЕМА НЕМОГУЋИХ НИВОА
Супер
Нема преласка преко нивоа 332, мислим да нема другог нивоа после тога.
у реду је све док се графика мења
Није ми се много допала графика
управо сте започели игру и желите рецензију
Награде за рекламе су заустављене... отежава победу у игри када се не могу зарадити додатни предмети.
Márvány Küldetés Kirakós játékok blr